Aftertworkit jatkuvat

16.9.2021

Moikka kaikki alumnit ja alumnimieliset,

syksy on pitkällä ja Kemissä satoi jo luntakin. 😂 Myös osakunnan toiminta porskuttaa ja alumnit kirmaavat junnujen edellä. Toiminta on syksyn osalta pitkälti toteutusta vailla valmista ja kevään vuosijuhlien suunnittelu sekä toteutus sujuu sekin erinomaisesti. Tänä vuonna pyrimme vielä yhteinäistämään viestintää ja viestintään liittyvää grafiikkaa sekä muuta sellaista. Mikäli sinulla on kuvia tai piirroksia mitä voit lahjoittaa yhdistykselle käyttöön, niin otamme mieluusti vastaan kaikkea käytettävää.

Ja tässä vielä pieni ohje miten liittyä ja käyttää Teamsiä afterworkeissa tai muissa tapahtumissa sekä syksyn tärkeimmät päivämäärät alumnien puolelta.

Näin käytät Teamsia: pdf-ohje / youtube-ohje (tulee myöhemmin)

Syksyn alustavat päivämäärät:

• Syyskuun afterwork perjantai 24.9. Teemana pubivisa.
  • Lokakuun afterwork perjantai 29.10.
  • Marraskuun afterwork perjantai 26.11.
  • Yhdistyksen syyskokous lauantaina 27.11. kello 16.00 alkaen.
  • Ja pikkujoulut lauantaina 27.11. kello 18.00 alkaen. Eli jatkaen suoraan syyskokouksesta.